image

Zingjir Furnizimi transparent

Ndertimi i nje zingjir furnizimi transparent te produkteve te mishit te shpezeve, qe nga ferma deri tek produkti final. Ensure a transparent supply chain for quality poultry products, from farm to final product.

image

Garantimi i cilsisë

Kompania aplikon standardet më të larta të ushqimit, siq janë BRC (British Retail Consortium), IFS (Internationally Featured Standards) dhe higjenen dhe sigurinë e ushqimit e ka të ndertuar mbi konceptin HACCP.

image

Garantimi i Kënaqsisë së Konsumatorit

Cilësia dhe kënaqsia e konsumatorit janë postulate te kompanisë, çdo vrejteje apo koment trajtohet me shpejtesinë maksimale.

Produktet tona

Produktet tona jane produkte nga mishi i shpezve, kryesisht mishi i roses dhe pules. Keto produkte jane te ngrira, te marinuara ose te pjekura. Me poshte jane listuar produktet tona.

image

Chicken

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Chicken thigh

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Chicken breast

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Marinated Chicken Breast

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Marinated and roasted chicken wings

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Marinated chicken wings

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Marinated chicken skewers

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Neck and shoulder

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
image

Spring rolls

 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, conse.

Publication and Documents

Vizioni yne

Sjell në treg një gamë të larmishme produktesh me cilësi të lartë që respektojnë me përpikëri standardet më të larta, duke krijuar një reputacion si një përpunues ushqimi i besueshëm dhe i angazhuar për të ofruar përsosmëri në kulinare.

image
image

Misioni yne

Zhvillimi dhe ngritja e një platformë biznesi shumë të vlefshme që shkon përtej në përmbushjen e kërkesave të klientëve, duke zbatuar dhe respektuar me përpikëri standardet më të larta në përpunimin e ushqimit. Kjo qasje strategjike do ta pozicionojë ndërmarrjen si një forcë pioniere në industrinë e shpendëve, jo vetëm në aspektin e cilësisë së pashoqe, por edhe si një pionier në inovacion. Objektivat kryesore përfshijnë:

 • Client Satisfaction
 • Stringent Food Standards
 • Leadership in Innovation

Our trusted customers